Park lojrash

Darka pune

Parku i lojrave

Parku i lorave per femije eshte nje nga ambientete e preferuara te resortit per familjaret. Me nje siperfaqe perj 500m katrore parku ofron nje shumellojshmeri lojrash per femije, rrethuar nga gjelebrimi dhe ajri i paster.