Evente

Darka pune

Darka pune

Organizim darkash pune

Kur vjen momenti për të zgjedhur një restorant të përshtatshëm për darka pune, reputacioni i restorantit është po aq i rëndësishëm sa dhe servirja e një vakti me yje.

Lexo më shumë

Promovime

Darka pune

Organizim promovimesh  te ndryshme

Palma Nova Resort ofron një sallë pritjesh për rreth 270 të ftuar dhe me një hapsirë të madhe funksionale.

Lexo më shumë

Dasma

Darka pune

Vendi ideal

Palma Nova Resort është vendi ideal për tu martuar. E gjendur mes kodrave të Bërzhitës restoranti i dedikuar dasmave ju përcjell ndjesinë e një oazi përrallor.

Lexo më shumë

Datëlindje

Darka pune

Datëlindja juaj perfekte

Nga organizimi i një feste intime në ekstravagante, nga tradicionale në një festë plotë me surpriza, Palma Nova Resort është e angazhuar të dizenjoj një event të personalizuar dhe unik për ty.

Lexo më shumë