Evente

Evente

Salla e dasmave me siperfaqe prej 600 m2 ka nje kapacitet prej 250 personash .Kjo salle eshte e ndertuar posacerisht vetem per dasma ku podium I ciftit dhe vendi I orkestres I japin rendesi dhe nje harmoni te vecante mbremjes ne te cilen ky eveniment do te mbahet mend.
Vete salla ka guzhine te vecante te posacme per sherbimin sa me cilesor te ushqimeve gjate eventeve te ndryshme.