Oferta

Oferta – Half Board

Oferta – Half Board

Darke romantike brenda apartamentit
Dekor i dhomes me qirinj dhe petale trendafili
Oxhaku i ndezur
Sherbim ne dhome
Mengjes ne Ballkonin e Apartamentit ose ne restorantin e resortit
Cmimi 80 Euro cifti

Oferta – Full Board

Oferta – Full Board

Darke romantike brenda apartamentit
Dekor i dhomes me qirinj dhe petale trendafili
Oxhaku i ndezur
Sherbim ne dhome
Mengjes dhe dreke ne Ballkonin e Apartamentit ose ne restorantin e resortit
Cmimi 100 Euro cifti