Oferta – Full Board

Oferta - Full Board

  • Darke romantike brenda apartamentit
  • Dekor i dhomes me qirinj dhe petale trendafili
  • Oxhaku i ndezur
  • Sherbim ne dhome
  • Mengjes dhe dreke ne Ballkonin e Apartamentit ose ne restorantin e resortit
  • Cmimi 100 Euro cifti