Park Lojrash

Superparku I lojrave ka nje siperfaqe prej 1000 m2 dhe ofron nje shumllojshmeri lodrash per femije te te gjitha moshave.
Labirinthet,shtepizat e femijeve,rreshkiteset gjigande dhe trampolinat do ti bejne femijet te ndihen si ne perralla.
Pjese e integruar e parkut eshte dhe Bar Restoranti nga ku mund te shikoni femijen tuaj nderkohe qe shijoni ushqimet dhe gatimet me produktet bio te zones.