Pishina olimpike dhe Gazepo

Pishina olimpike dhe Gazepo

Resorti yne ju ofron 2 pishina verore,te dedikuara per te rritur me permasa olimpike 500 m2,dhe familjare me permasa 150 m2,te certifikuara sipas te gjitha standarteve te pastertise sipas Insitutit te Higjenes. Resorti yne ju ofron dhe organizimin e eventeve te ndryshme prane pishines verore me nje kapacitet prej 500 te ftuarish,ose ne pishinen e vogel ku organizojme fejesa ose kokteilin e mireseardhjes per te ftuarit.