Restorant

Restoranti i resortit me arkitekture antike klasike te nderthurur midis gureve dhe trareve te medhenj suedez te drurit, do te gjeni nje menu te gjere A la carte me cmime fantastike.
Kapaciteti i salles qendrore permban 150 vende.Gjithashtu salla eshte e pershtatshme edhe per festa familjare si ditelindje dhe fejesa.
Vendosja e Resortit ne mes te nje fshati te njohur per prodhimin e produkteve te fresketa na jep mundesine per pasurimin e menuse me fruta dhe perime te fresketa te cdo sezoni.

Kuzhine e pasur me gatime tradicionale dhe mesdhetare.Menu e nderthurur me specialitetet kryesore te Shqiperise, Italise dhe Greqise.