Vetsherbim

Eshte ambient i dedikuar per ndalesat e udhetareve,duke u sherbyer gatime te shpejta dhe cilesoreme menu tradicionale dhe mesdhetare ne pjesen e restorantit me vete sherbim, me produktet e fresketa te zones ose konsumimin e pijeve dhe embelsirave te ndryshme ne ambientin e Bari Self Service.
Wi Fi, Tualete te brendshme dhe te jashtme, parking, TV